Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > copertine policarbonat

Copertine policarbonat

Copertina pe structura metalica si invelitoare din policarbonat este o solutie practica pentru garaje, soproane, ateliere si alte spatii in care lumina naturala este utila. Spatiul acoperit cu o astfel de structura este mult mai luminos, dar in acelasi timp este aparat de ploaie si vant.

Dimensionarea elementelor metalice din care se realizeaza structura care sustine invelitoare din policarbonat se face in functie de panta acoperisului si sarcinile (mai ales produse de zapada si vant) la care acesta trebuie sa reziste. Optional se pot monta in plan vertical elemente de policarbonat care sa opreasca vantul lateral.

Oferta noastra pentru copertine din policarbonat pe structura metalica include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea copertinelor din policarbonat

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de grilaje metalice teava patrata, teava rotunda, corniere si placi de policarbonat in diverse nuante si grosimi.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Copertine policarbonat

copertina policarbonat 02
copertina policarbonat 01
copertina policarbonat 03
copertina policarbonat 04
copertina policarbonat 05
copertina policarbonat 06
copertina policarbonat 07
copertina policarbonat 08
copertina policarbonat 09
copertina policarbonat 10
copertina policarbonat 11
copertina policarbonat 12
copertina policarbonat 13
copertina policarbonat 14
copertina policarbonat 15
copertina policarbonat 16