Home Despre noi Contact
home > confectii metalice > tubulaturi ventilatie

Tubulaturi pentru ventilatie

Tubulatura pentru ventilatie pe care o confectionam poate folosi incintelor industriale pentru incalzire, ventilare sau aer conditionat (HVAC).

In cazul ventilatiei, rolul tubulaturii este sa asigure aspiratia aerului viciat din incinta si evacuarea sa in exteriorul cladirii(exhaustare) sau sa asigure aer proaspat din exterior in interiorul incintei de lucru.

In cazul incalzirii, rolul tubulaturii este sa asigure transportul aerului cald provenit de la o centrala de aer cald spre locurile care necesita incalzire. In mod similar, daca tubulatura se foloseste in cadrul unui sistem de aer conditionat, prin intermediul tubulaturii se asigura miscarea aerului rece provenit de la o unitate de aer conditionat spre locurile care necesita racire.

Constructia tubulaturii este modulara, ceea ce permite o instalare facila si o exploatare eficienta a retelei de tubulatura. In functie de cerinte, tubulatura se poate realiza cu pereti izolati la vibratii si temperatura, de asemenea poate fi prevazuta cu ventilatoare, exhaustoare, racorduri la utilaje tehnologice sau alte optiuni.

Oferta noastra pentru tubulaturi metalice pentru ventilatie include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea tubulaturilor pentru ventilatie

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de tubulaturi pentru ventilatie tabla de aluminiu, tabla de otel zincata, corniere, materiale izolatoare.I.C.E. Conf Metal Forte SRL Bucuresti produce urmatoarele tipuri de confectii metalice:

Tubulaturi pentru ventilatie

tubulatura ventilatie 01
tubulatura ventilatie 02
tubulatura ventilatie 03
tubulatura ventilatie 04